Hem » Tjänster » My Web
LemonLime My Web
LemonLime My Web - Din sajt på ditt sätt

LemonLime My Web är ett av företagets snabbast växande affärsområden.

Genom att välja LemonLime My Web kan Du administrera och uppdatera dina hemsidor via webben helt utan att behöva skriva en enda rad HTML eller annan kod. De administrativa delarna är utvecklade för att det ska vara lätt och åtkomligt via webben så du när som helst och oavsett plats kan uppdatera din hemsida.

LemonLime My Web erbjuder en hel rad med olika lösningar. Allt från enkla administrativa verktyg för att kunna ändra vissa delar av hemsidan (som t ex nyheter eller produktinformation) till ett komplett publiceringverktyg för hela webbplatsen.

Publiceringsverktygen som används är bland andra OpenCMS och Joomla, båda kraftfulla system baserade på öppen källkod. De tillåter enkel administration av webbplatsens olika sidor via de inbyggda editorerna som påminner om Word och liknande program. LemonLime har även utvecklat ett flertal moduler som kan läggas in i systemet för att utöka funktionaliteten ytterligare. T ex finns funktioner som nyheter, addressregister, diskussionsforum och vår formulärmodul EZForm som tillåter användarna att skapa olika formulär lätt och utan en enda kodrad.

LemonLimes långa erfarenhet och kunskap inom webbdesign och -publicering, samt samarbeten med olika reklambyråer har gett den kompetens som krävs för att överföra designen från skiss till funktionell webbplats. Vi hjälper Dig att nå dina kunder på bästa möjliga sätt och alltid med LemonLimes kvalitetsgaranti.

Några exempel på webbplatser med LemonLime My Web:

» WoodEye
» Mjärdevi Science Park
» East Sweden Development Agency (ESDA)
» Lammi stenhus

Kontakta oss så berättar vi mer!