Hem » Nyheter
Nyheter
NetKanaler.se - Världens kanaler i din TV

LemonLime är sedan maj 2013 återförsäljare för IPTV-boxen maaxTV.

I takt med snabbare och stabilare bredband ökar också användningen av streaming media (överföring av ljud och bild via Internet). Man kollar videor på Youtube och laddar ner filmer och serier från VOD(video on demand)-leverantörer. Inom kort så kommer IPTV att ersätta kabel- och satellitTV.

Det är därmed viktigt att hänga med i utvecklingen och vi därför börjar med att erbjuda IPTV-boxen maaxTV. Den kopplas via Wifi eller nätverkskabel till bredbandet och TV:n hemma och direkt så får man tillgång till 1000+ kanaler från hela världen (arabiska, persiska, turkiska, grekiska, indiska, kinesiska, armeniska...). Inga paraboler och krångliga installationer, inga avgifter eller abonnemang.

Du hittar mer information om detta på www.netkanaler.se

Hälsningar LemonLime och Webbhosting.nu

 
Nu har HB blivit AB
Det är mycket som har hänt sedan 2000 när LemonLime startades som handelsbolag.
Hundratals nya hemsidor och nöjda kunder, en helt ny verksamhet med hosting under Webbhosting.nu, och nu även utveckling av mobila applikationer.

Under tiden har både antalet kunder, servrar och personal vuxit och det känns helt rätt att ombilda bolaget som ett aktiebolag.
Från och med nu kommer all verksamhet att drivas under LemonLime Internet Development AB.

För dig som kund innebär att du faktureras från AB och att bolaget går in i en ännu stabilare och finansiellt säkrare fas.

Hälsningar,
LemonLime & Webbhosting.nu
 
LemonLime - avast! Silver reseller

LemonLime har uppgraderats till avast! Silver Reseller.

Det tog inte så lång tid för företagskunder att upptäcka oss och fördelarna med en svensk återförsäljare av avast! - världens mest populära antivirus.

Som kund hos oss får du support på svenska, kontinuerlig information om de bästa erbjudanden (som inte finns på avast!-webbplats) och du har även möjlighet till fakturering av köpet. Upptäck fördelarna du också! Kontakta oss redan idag.

 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 Nästa > Slut >>

Sida 1 av 7