Hem » Nyheter
Nyheter
Hantering av personuppgifter

Personuppgifter
Genom att handla hos LemonLime Internet Development (LL) och Webbhosting.nu (WH) accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning. Vi säljer eller vidareger aldrig dina uppgifter till tredjepart utan rättslig grund.

LL är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund. Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning samt i de tillfällen då du har önskat nyhetsbrev eller kampanjerbjudanden - för att kunna anpassa marknadsföringen åt dina individuella behov.
Nedan information är en summering av hur vi i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR) lagrar och behandlar dina uppgifter.

10.1 Vad är en personuppgift?
En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

10.2 Vilka uppgifter lagrar vi?
För att kunna hantera din beställning samt svara på frågor relaterat till din order (kundtjänst) lagrar vi ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik.
Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

10.3 Rättslig grund
I samband med ett köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig.
Marknadsföring, kampanjer och liknande utskick sker efter samtycke från dig.

10.4 Vilka uppgifter delas och med vilket syfte?
Inga kontaktuppgifter delas med externa leverantörer.
10.4.1 Betalningshantering
Vid genomförande av köp, lagras informationen i vårt faktureringsproblem. Det som lagras är förnamn, efternamn, adress, e-postadress, telefonnummer och personnummer. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri.
Fakturering sker via: Visma SPCS.

10.5 Rätten till tillgång
Du har rätt att få utdrag av all information som finns om dig hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.

10.6 Rätt till rättelse
Du har rätt att be oss uppdatera felaktig information eller komplettera information som är bristfällig.

10.7 Rätten att bli glömd
Du kan när som helst be att uppgifterna som avser dig raderas. Det finns få undantag till rätten till radering, som till exempel om det ska behållas för att vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse (exempelvis enligt bokföringslagen).

10.8 Ansvarig för dataskydd
LL är ansvarig för lagring och behandling av personuppgifter och ser till att reglerna efterföljs.

10.9 Så skyddar vi dina personuppgifter
Vi använder oss av industristandarder som SSL/TLS och envägs hash-algoritmer för att lagra, behandla och kommunicera känslig information som exempelvis personuppgifter och lösenord på ett säkert sätt. Faktureringsprogrammet finns endast på lokal dator med väldigt begränsad åtkomst.

 
Nu har HB blivit AB
Det är mycket som har hänt sedan 2000 när LemonLime startades som handelsbolag.
Hundratals nya hemsidor och nöjda kunder, en helt ny verksamhet med hosting under Webbhosting.nu, och nu även utveckling av mobila applikationer.

Under tiden har både antalet kunder, servrar och personal vuxit och det känns helt rätt att ombilda bolaget som ett aktiebolag.
Från och med nu kommer all verksamhet att drivas under LemonLime Internet Development AB.

För dig som kund innebär att du faktureras från AB och att bolaget går in i en ännu stabilare och finansiellt säkrare fas.

Hälsningar,
LemonLime & Webbhosting.nu
 
LemonLime köper Webbhosting.se
Linköping 2012-01-12

LemonLime och Webbhosting.nu har idag köpt domänen Webbhosting.se.

Det är en viktig domän för vår verksamhet så det var ett lätt beslut att ta.
Vi kommer även inom kort att introducera en hel del nyheter gällande våra hostingpaket och plattform så det var extra bra timing. Det som blir oförändrat är vår välkända och trevliga support.
 Det säger Ioannis Iakovidis, verksamhetsansvarig.

LemonLime & Webbhosting.nu
 
<< Start < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Slut >>

Sida 1 av 6