Hem » Nyheter » LemonLime hjälper OnlineTaxi in i mobilen
LemonLime hjälper OnlineTaxi in i mobilen

Nu kan iPhone-användare i Östergötland boka taxi med ett par knapptryckningar i mobilen och utan att behöva stå i kö. Man startar appen, väljer plats (GPS) och tid och får svar från Centralen om när taxin kommer. Väljer man att registrera sig så får man även 15% rabatt på priset.

"Vi älskar teknik och vill vara i framkanten", säger Afshin Fononi ägaren av OnlineTaxi. "Vi har satsat mycket på tillgängligheten och att finnas online. Vi funderade länge på mobila applikationer men visste inte riktigt hur vi skulle göra. Svaret kom från ett grannföretag i Mjärdevi, LemonLime, som kontaktade oss gällande mobila applikationer. Efter bara ett möte hade alla bitar fallit på plats. ”

"Vi har länge jobbat med webbutveckling och hjälpt företag att nå ut på webben", säger verksamhetsansvarig Ioannis Iakovidis. "Vi insåg rätt snart att mobila applikationer kommer att dominera marknaden och satsade tidigt på att skapa en avdelning som vi kallar MobileApps Team. Vi hjälper kunder som OnlineTaxi med utveckling av appar i iPhone, Android och Windows Mobile och vi ser att intresset ökat explosionsartat de senaste åren."

OnlineTaxi är en helt unik internetbaserad förmedlingstjänst som ger taxikunden en smidigare bokning och dessutom sänker kostnaden för taxiresan. Med OnlineTaxi åker man dessutom tryggt, alla anslutna taxibolag är registrerade och transportören kan enkelt spåras om så skulle behövas. Företaget grundades 2008 och har idag 37 anställda.  
Mer information på Onlinetaxi.se

LemonLime erbjuder Mobilutveckling, Webbdesign, Webbutveckling, Webbhosting och mycket mer till alla som vill nå ut på Internet och i mobilen. Sedan 2000 har hundratals nya hemsidor som erbjuder olika tjänster och produkter sett nätets ljus med hjälp från LemonLime. Det som gör företaget unikt är kombinationen av talangerna där både designers med öga för grafik, utvecklare med datavetenskaplig bakgrund och andra specialister inom copy och även språkhantering har samlat sig och erbjuder sina tjänster.
Mer information på LemonLime.se