Hem » Nyheter » LemonLime växer!
LemonLime växer!

LemonLime välkomnar Marco som från oktober 2008 har börjat som webbutvecklare. Marco har öga för design och har gedigen erfarenhet i olika CMS-system. Säg bara Joomla till honom och se hur han börjar le! :) Andra nyckelord som får Marco att le är php, MySQL, design, flash, användarvänligt, vackert, funktionellt.

Vill du ha ett snack med Marco? Kontakta LemonLime för ditt projekt! 

LemonLime har sedan 2000 fokuserat på att erbjuda avancerade lösningar och funktionell design. Man har även satsat på helheten så att kunden slipper ha olika leverantörer för olika delar. Det ska räcka med en kontakt. Det har gjort att LemonLime fortsätter att öka både när det gäller kunder och partners.

"Fler och fler upptäcker och väljer LemonLime för att komma ut på nätet. Vi har märkt att det är fler grupper än tidigare som behöver mer avancerade lösningar och där helheten är viktig. Kunderna kommer från olika branscher och är ofta inte experter när det gäller webben. De behöver en erfaren partner som talar deras språk, som kommer med idéer och förslag, och som inte är rädd att varna för det som inte skulle fungera på nätet. LemonLime är denna partner." Ioannis Iakovidis (Verksamhetschef).

Behöver du hjälp med webben? Kontakta oss nu!